Franšíza

Vaše vlastní podnikání pod ŠPIZZA křídly

Naše vyladěné know-how je vaše prosperita a společný úspěch

Proč ŠPIZZA?

  • Máme roky ověřené postupy a zkušenosti, které pro nás byly někdy i hořké, ale máme za to, že i tato chuť patří do života! Úkroky stranou jsme rádi udělali za vás :)
  • Vaše peníze máme v úctě a chováme se k nim jako k našim vlastním investicím.
  • Nabízíme pestrý výběr produktů, které lidem chutnají, jsou cenově dostupné a jsou prověřeny časem
  • Kvalitou je pro nás výraz v očích našich zákazníků, kteří se k nám vracejí
  • Jsme lidé. Když se někdy něco nepovede, máme srdce na dlani a zákazníkům náš nezdar bohatě kompenzujeme.
  • Jsme jedna velká rodina. Pokud se v ní někomu zrovna nedaří, na "nájem" nám nemusí přispívat.



Co nabízíme?

  • Práci, která je náročná, ale poctivá.
  • Dlouhodobý příjem a zhodnocení Vaší investice.
  • Osobní rozvoj a realizaci.
  • Cenné rady při růstu Vaší vlastní ŠPIZZA rodiny.
  • Podílení se na vývoji značky.
  • Možnost rodinného byznysu.
  • Nízké ceny potravin založené na doslova obludných odběrech.
  • Transparentnost cen.

Co potřebujeme od vás?

  • Ochotu denně se podílet na chodu svého občerstvení.
  • Absolvování zaučení.
  • Zkušenosti v oblasti řízení zaměstnanců.
  • Zájem na vlastním růstu.
  • Minimálně 1,2 až 1,5 mil. Kč vlastních prostředků na přestavbu a technologii, 200 tis. licence na dva roky a měsíční poplatek 7% z tržeb.
  • Ideálně také zkušenost s gastro provozem.
  • Město s nejméně 30 tis. obyvateli a nízkou nezaměstnaností.
  • Minimální prostor 70 - 130 m2 v atraktivní lokalitě, s vysokou průchodností lidí, výkladem do ulice a možností parkování.

Se vším vám pomůžeme!

Hlavní pracovní náplní franšízora (tedy nás) je poskytovat franšízantovi (tedy Vám) know – how značky a průběžně jej aktualizovat. Za toto hradíte franšízový poplatek a poplatek za správu konceptu. Zároveň se Vám však snažíme pomoci i v ostatních oblastech.

Před otevřením provozovny:

  • Vyhledání vhodné lokality.
  • Rada, jak na dobrý “průzkum trhu”.
  • Konzultace architektonické studie a projektu provozovny.
  • Možnost výstavby a vybavení provozovny na klíč.
  • Nábor a ŠPIZZA školení kompletního personálu včetně Vás, kde Vás zasvětíme do jednotlivých procesů (provoz, kvalita, marketing, finance, personalistika, kontrola restaurací, věrnostní systém, software aj.).

Po otevření provozovny:

  • Zajištění dodávky surovin, obalů a ostatních materiálů (zejména marketingových) včetně technologie a logistiky.
  • Nastavení marketingové strategie a pomoc při jeho lokalizaci.
  • Kontrolní systémy provozovny.
  • Kompletní softwarové vybavení – pokladní systém, sklady, objednávky, personalistika.
  • Hodnocení výkonnosti Vašeho týmu a hledání optimálního řešení.
  • Vývoj a dodržování standardů značky.

Krok po kroku k Vašemu vysněnému Špizza stánku:

  1. Jako první krok nám prosím vyplňte kontaktní formulář níže. Nejpozději do 14 dnů se Vám ozveme a domluvíme se na osobní schůzce.
  2. Tam Vás obeznámíme s detaily ŠPIZZA franšízy. Na základě Vašich finančních možností a preferované lokality zvolíme buď stávající zavedenou provozovnu nebo výstavbu nové.
  3. Bude Vám nabídnuta možnost strávit den v provoze a nasát ŠPIZZA atmosféru.
  4. V případě, že splníte základní předpoklady možné spolupráce s naším franšízovým konceptem, absolvujete motivační rozhovor s jednatelem společnosti Tomášem Bézou.
  5. Následuje potvrzení vhodné provozovny.
  6. Úhrada zálohy na vstupní poplatek.
  7. Následně nastoupíte do zaškolování (ale neznamená to, že budete chodit “za školu”!) :)
  8. Po dokončení školení, včetně všech povinných zkoušek, nebude nic bránit k zahájení naší franšízové spolupráce.

Napište nám a my se Vám ozveme

Napište nám na majitel@spizza.cz a ve zprávě uveďte své osobní a kontaktní údaje, dále popis lokality, o kterou máte zájem a ve zkratce nám popište, proč chcete, abyste byli ŠPIZZA. :)

Tomáš Béza
majitel
majitel@spizza.cz